Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PSC de Subirats tria a Santi Fontanet com a nou cap de llista de cara a les municipals

La Comissió Executiva de Subirats va presentar la candidatura de Santi Fontanet i aquesta proposta va ser recolzada per unanimitat dels militants de l’Agrupació.

El passat 6 de maig va tenir lloc l’Assemblea Extraordinària de militants de l’Agrupació Local del PSC de Subirats per escollir qui encapçalarà la llista dels socialistes al municipi de cara a les municipals del maig de 2023.

Un cop va ser escollit cap de llista, Fontanet va agrair el suport rebut tant pels companys de la Comissió Executiva com per part dels militants. Tot seguit va explicar quines seran les seves línies de treball durant els propers mesos.

En Santi Fontanet és de Sant Cugat Sesgarrigues i ja en fa quaranta anys que viu a Subirats. Té 63 anys i està casat. És autònom; i entre altres estudis té un postgrau d’Estadística Aplicada.

En aquests anys ha estat membre actiu de diverses entitats culturals i esportives dintre del teixit associatiu del poble d’Ordal. Actualment, és el primer secretari de l’Agrupació Local del PSC de Subirats, membre de la comissió executiva de la X Federació del PSC Alt Penedès-Garraf i responsable de la secretaria sectorial d’acció rural d’aquesta Federació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: