Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El porter Xus Fernández tancarà la seva etapa al Noia a final de temporada

Fernández, als seus 32 anys, abandona el Noia després de 6 anys. Tot apunta a que el futur de cara a la propera temporada el portarà a defensar els colors d’un altre equip de la categoria

El porter sadurninenc Xus Fernández posarà punt i final a la seva etapa al Noia Freixenet un cop finalitzi aquesta temporada, i ho farà després de sis cursos al primer equip negre-i-vermell.

Fernández explicava als mitjans del club que “han estat sis temporades increïbles” que li han permès complir un somni que tenia des de petit, que era jugar al Noia Freixenet.

Xus Fernández, posa punt i final a una etapa de sis temporades al Noia Freixenet, però, als seus 32 anys, el futur més proper el mantindrà al màxim nivell de l’hoquei patins, dins de l’àmbit de l’OKLliga.

Format al Noia, Xus Fernández va estar dos anys a Igualada, on va disputar una Final Four de la Copa de la CERS; també va aixecar una Copa del Rei i una Lliga Catalana a Vendrell, i va militar dos anys a Vilafranca, on va assolir l’ascens a OKLliga.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: