Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Penedès ha registrat temperatures de calor extremes aquests últims dies

L’avís per calor activat per la Generalitat va ser el més primerenc que es llança a Catalunya en els últims 10 anys.

Vilafranca i l’Alt Penedès ha viscut des de divendres temperatures molt més altes del que són habituals per aquesta època de l’any, arribant a superar els 30 graus en algunes ocasions. Concretament el dia més calorós va ser ahir diumenge, quan els termòmetres es van enfilar fins als 34,3 graus a Vilafranca.

L’avís per calor activat per la Generalitat va ser el més primerenc que es llança a Catalunya en els últims 10 anys i, segons els experts, aquests seran cada vegada més freqüents. Per tant el que recomanen és estar molt atents a les restriccions que es fan davant aquestes onades de calor com ara no encendre foc vora la vegetació o protegir sobretot a la gent vulnerable. Tot i així, pels propers dies s’espera una notable baixada de temperatures i, també, pluja en alguna part del territori.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: