Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca colpeja primer i lluitarà per l’ascens a la tornada amb dos gols de renda

Els vilafranquins s’imposaven per 0-2 al Mataró en l’anada del playoff d’ascens a l’OKLliga, en un partit solvent i amb una gran actuació defensiva de l’equip

El Patí Vilafranca ha donat una passa de gegant en el camí del retorn a l’OKLliga, a l’aconseguir una importantíssima victòria per 0-2 en l’anada del playoff d’ascens a l’OKLliga, disputada a la pista del Mataró. Un partit rodó pels vilafranquins, que haurien pogut tornar a Vilafranca amb una renda més amplia.

El partit al poliesportiu Jaume Parera va començar amb una graderia un xic adormida, però que es va endollar ben ràpid, amb un gol matiner d’Arnau Ribas, als 16 segons de partit. Un inici somiat pel Vilafranca, que pràcticament encetava el partit i l’eliminatòria amb avantatge al marcador. Un gol que va agafar a tothom desprevingut.

A partir d’aqui, el Mataró es trobava amb la necessitat de buscar amb insistència el gol de l’empat, però la defensa del Patí i les aturades d’un David Arellano a un nivell excels no van permetre-ho. Els de Toni Porta, segurs a darrere, intentaven sorprendre a la contra, però la manca d’encert mantenia el 0-1 a l’electrònic.

Abans del descans, Arellano va negar l’empat local aturant un penal executat per Gerard Cusachs. I al 23 de la primera, Xavi Aragonès ampliava el marge i feia el 0-2 amb un potent llançament. El Patí assestava un nou cop, ara, just abans del descans.

A l’inici de la represa, el dubte era veure com encararien la segona meitat tots dos equips, especialment el Mataró, tenint en compte que encara quedaria el partit de tornada.

El guió als segons 25 minuts no va variar massa: un Patí ben armat a darrere, esperant l’error del Mataró per intentar ampliar la renda a la contra. La manca d’encert de cara a porteria no va permetre marxar a Vilafranca amb una diferència més gran. Necchi va diposar d’un penal per fer el tercer; tot i poder repetir, no hi va haver sort.

El gran esforç defensiu, amb Gabri Villares i Arnau Ribas al capdavant, i l’actuació d’Arellano van ser claus per cimentar la victòria del Patí. Amb el 0-2 a l’anada, l’equip arribarà a la tornada del proper dia 28, a la Poliesportiva, amb dos gols d’avantatge i amb l’ascens a només 50 minuts. La Poliesportiva dictarà sentència.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: