Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Manresa confirma el fitxatge de David Acedo, que abandona el Vilafranca

El jugador ja ha ha posat amb la seva nova samarreta sobre la gespa de l’estadi del Nou Congost i ha pronunciat les seves primeres paraules com a jugador del Manresa

Una temporada després de la seva arribada, el migcampista David Acedo ha posat rumb al Manresa, de la Segona Federació. Una notícia que ha arribat per sorpresa i d’una manera estranya, ja que ha estat el Manresa el primer en fer-ho oficial, abans que el propi Vilafranca fes algun anunci referent a la sortida del jugador.

El club del Bages feia públic el fitxatge a primera hora del matí d’aquest dimecres, a través del seu web i les seves xarxes socials. Els penedesencs, per la seva banda, confirmaven la notícia a tocar de 2/4 de 12.

D’aquesta manera, el Manresa, campió del grup 5 de Tercera Divisió i equip de la Segona RFEF la propera temporada, incorpora un dels millors jugadors del Vilafranca la passada temporada en què es va convertir en el màxim golejador de l’equip, amb 6 gols, en 32 partits, durant la seva segona temporada a la capital de l’Alt Penedès. Acedo havia militat al degà durant la temporada 17/18, disputant 23 partits.

En el comunicat en que s’anuncia el fitxatge, el conjunt del Congost parla de la incorporació d’un jugador elegant, precís, amb bona última passada, visió de joc i bon finalitzador. A les xarxes del club, l’entrenador de l’equip, Ferran Costa, afirmava que Acedo «encaixa molt bé amb el que ve fent l’equip aquestes dues darreres temporades», destacant també la seva joventut (23 anys).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: