Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Kubrick Cinema reobrirà el dimecres 8 de juny

El Kubrick Cinema reobrirà el dimecres 8 de juny amb la pel·lícula ‘The killing’, d’Stanley Kubrick, projectada en 35 mil·límetres

Cineclub Vilafranca ha assumit les regnes del Kubrick Cinema, que reobrirà les seves portes amb una gala cinematogràfica el proper dimecres 8 de juny a les 20h. La pel·lícula triada per a l’ocasió serà ‘The killing’, coneguda aquí amb el títol ‘Atraco perfecto’, un emblemàtic film d’Stanley Kubrick que es va estrenar l’any 1956 i que es projectarà en aquesta ocasió en 35 mil·límetres. L’endemà, el dijous 9 de juny, ja arrencarà la programació de la sala amb l’estrena mundial de ‘Jurassic world: Dominion’.

Aquest dilluns ha tingut lloc una roda de premsa per donar tots els detalls de l’esperada reobertura. Cineclub Vilafranca ha pogut assumir el repte gràcies a la seva massa social, però també a que l’Ajuntament de Vilafranca ha triplicat l’aportació que feia a l’entitat i a que el grup Entrem hi aportarà el personal de sala i neteja a un cost molt reduït.
Jaume Felipe és el president de Cineclub.

També es buscaran patrocinis per a ocasions puntuals, com ja passarà el 8 de juny a la gala de reobertura.

Ara és fonamental que el públic vilafranquí i penedesenc respongui i ompli les sales de cinema de Vilafranca: tant la Zazie, on Cineclub mantindrà la seva aposta pel cinema d’autor en versió original subtitulada, com el Kubrick, on hi haurà cinema familiar i propostes més comercials.

Des del Grup Entrem, Elisabeth Olivé explica que tenen previst contractar entre tres i quatre persones per portar la taquilla i el control de sala, així com la neteja de l’espai.

Per a la família Olivella, propietària del cinema, és una gran satisfacció que el Kubrick reobri.

Tota la informació sobre la programació cinematogràfica de la vila es pot consultar al web de Cineclub Vilafranca. Allà es podran reservar també les entrades per a la sessió del dimecres vinent, amb preferència dels socis i sòcies de l’entitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: