Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El jugador del Vilafranca Pol Via anuncia la seva retirada als 22 anys

El jugador anuncia la seva retirada després de patir una segona lesió al lligament creuat del genoll dret

Aquest dijous al vespre, el jugador del Vilafranca Pol Via anunciava la seva retirada del futbol, als seus 22 anys, obligat per les lesions patides en el darrer temps, especialment el trencament del lligament creuat amb afectació del menisc extern que va patir el 13 de febrer, en partit contra el Manresa.

Via ja va patir una lesió similar al mateix genoll, que també el va obligar a passar pel quiròfan dos anys enrere i, ara, la segona lesió l’obliga a prendre aquesta sempre dura decisió per a qualsevol esportista.

A través d’un comunicat publicat a les seves xarxes socials, Via comenta que es una decisió «dura, però encertada per la seva salut». En el mateix text també agraeix la companyia d’amics, companys i família durant aquests anys de futbol que defineix com a «inoblidables i inmillorables».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: