Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El II Festival Gastronòmic Corpinnat espera rebre aquest any més de 2.000 assistents

El Palau Robert de Barcelona ha acollit aquest dilluns l’acte de presentació de la segona edició del Festival Gastronòmic.

El festival se celebrarà en espais singulars dels 11 cellers de la marca entre el 15 de juny i el 31 de juliol. La presentació ha aplegat una setantena d’assistents, entre ells una àmplia representació dels cuiners i cuineres que participen en aquest segon festival. Ton Mata i Xavier Nadal, president i vicepresident de Corpinnat, han destacat el compromís de tots els cellers per consolidar aquesta oferta enogastronòmica. Una iniciativa del tot original.
Finalment, el director de l’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca, Albert Abella, i el cap d’estudis, Ferran Boher, van parlar del projecte de col·laboració que han iniciat amb Corpinnat i que ha permès dissenyar el cartell d’aquesta segona edició a partir d’un projecte de la mateixa escola en el qual s’hi han implicat una desena d’alumnes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: