Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Consell Comarcal convoca el 12è Premi a l’Edició de Recerca Històrica

El Consell Comarcal convoca el 12è Premi a l’Edició de Recerca Històrica

El termini per presentar les sol·licituds és del 1 al 15 de juny, i la dotació és de 1.000€ per subvenir a les despeses d’edició.

Aquest premi s’organitza per fomentar la recerca històrica sobre el Penedès i per fomentar l’edició d’obres inèdites d’aquesta temàtica en llengua catalana. Consisteix en la concessió d’un ajut econòmic de 1.000€ per subvenir a les despeses d’edició.

Es poden presentar a la convocatòria tant els autors del treball de recerca com les empreses o entitats que siguin responsables de la seva publicació. El termini de presentació de sol·licituds és de l’1 al 15 de juny.

L’any 2021 va guanyar el premi l’obra ‘L’equip d’hoquei patins de Vilafranca del Penedès’, de Miquel del Cerro, que properament publicarà l’Editorial Andana.

Les bases de la convocatòria i la instància de sol·licitud es poden trobar al portal de ‘Tràmits i Gestions’ del web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, dins l’apartat ‘Cultura’. Les persones que necessitin més informació es poden adreçar al Servei de Cultura del Consell Comarcal

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: