Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El candidat a la presidència de la FCF, Alex Talavera, presenta el seu projecte a La Granada

L’expresident del Cornellà, Alex Talavera, és un dels candidats a la presidència de la Federació Catalana de Futbol, en uns comicis que tindran lloc aquest diumenge

El passat 12 de maig, la FCF proclamava oficialment les quatre candidatures a la presidència de l’ens federatiu de cara a les eleccions d’aquest proper diumenge, 22 de maig. Unes candidatures encapçalades respectivament per Joan Soteras, Àlex Talavera, Juanjo Isern i Pep Palacios, que seran els candidats en els comicis, al presentar els corresponents avals i superant el nombre mínim de 122.

A finals de la setmana passada, el candidat Alex Talavera visitava terres penedesenques per tal de presentar el seu projecte davant els clubs de futbol del territori, i ho feia en un acte celebrat al centre cívic de La Granada. Talavera es congratulava per arribar a la xifra de 700 avals presentats.

A nivell programàtic, Talavera proposa un model de Federació amb un nivell menor de despesa i que posi el focus en les delegacions territorials. Altres punts bàsics es centren en la defensa de la transparència, l’equiparació entre homes i dones amb la creació d’una estructura pròpia de futbol femení dins la FCF i potenciar el futbol en totes les seves variants, com ara el futbol platja.

A l’acte celebrat a La Granada, Talavera també va estar acompanyat de, Manel Duran, ex-delegat de la Federació Catalana al Penedès i Garraf, i ara integrant de la candidatura ‘Els Clubs Primer’, encapçalada per qui fos president del Cornellà al llarg de gairebé 10 anys, i fins el passat mes de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: