Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El calendari d’obres del Pla d’Intervenció Integral s’intensifica durant l’estiu

A banda de la gran obra del carrer del Comerç es preveu que un cop acabat el curs escolar, a finals de juny, començaran els treballs en diversos carrers del Centre.

És el cas dels carrers Carme, Lluna, Puigmoltó, Sant Jocund i plaça Josep Anselm Clavé, obres que aprofitaran les vacances escolars en haver-hi dues escoles a la zona.

En les mateixes dates també començaran les obres al carrer Banys, on l’Empresa Municipal d’Aigües ja va renovar la xarxa de clavegueram i d’abastament d’aigua. Als carrers Sant Julià i General Prim es preveu iniciar les obres de clavegueram i aigües també a final de juny. Cap a final d’any es preveu que totes aquestes obres arribin al seu final. Per al mes de juliol, la previsió és iniciar obres al primer tram de la rambla de la Girada i al carrer Tossa de Mar. En el primer projecte la finalització es preveu per al primer trimestre de 2023 i en el segon per a final d’aquest mateix any.

En tots aquests projectes, el 45% del finançament ve d’altres administracions: Diputació, Generalitat i Fons Next Generation de la Unió Europea.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: