Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dissabte el Cor Zóngora del Vendrell actua a l’església de la Santíssima Trinitat de Vilafranca

Dissabte el Cor Zóngora del Vendrell actua a l’església de la Santíssima Trinitat de Vilafranca

Es tracta d’una oportunitat per gaudir d’un cor femení de primer nivell i que fa 10 anys que no actua a Vilafranca; i d’escoltar l’orgue de la Trinitat més enllà del seu ús litúrgic.

El concert, aquest 28 de maig, s’iniciarà a les 7 de la tarda. Es tracta d’una cita singular doncs representa l’oportunitat d’escoltar l’orgue de la Trinitat com a instrument de concert més enllà del seu ús litúrgic habitual i, al mateix temps, poder gaudir d’un dels cors femenins amb més trajectòria i qualitat del país però que ha actuat molt poques vegades a Vilafranca, la darrera fa més de 10 anys.

El cor de noies de l’Escola Municipal de Música del Vendrell oferirà el programa ‘Els registres de l’orgue, el color de les veus’, acompanyat de l’organista Jonatan Carbó i la flautista Montserrat Vidal. Estrenat el passat mes de març al cicle de l’Orgue del Vendrell, ja s’ha presentat a la Basílica de Montserrat i a la Cripta de la Sagrada Família a Barcelona i està previst portar-lo, en els propers mesos, a llocs com Maó a Menorca o al Festival d’Orgues de Ponent i del Pirineu, entre d’altres.

El concert fa un petit recorregut sonor pel segle XX, començant amb obres dels compositors vendrellencs Benvingut Socias, Pau Casals i Agustí Cohí Grau, i acabant amb el compositor i organista francès Jehan Alain i el compositor noruec actual Ola Gjeilo.

L’entrada és lliure amb el sistema de taquilla inversa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: