Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’exparella, presumpte autor material de la mort de la dona trobada a La Granada

La investigació, que s’ha mantingut sota secret de sumari fins ara, va a iniciar el passat 4 de març quan es va localitzar el cos de la víctima en un contenidor.

Els investigadors han determinat que el presumpte autor material dels fets és la seva exparella, un home de 51 anys, que va quedar detingut el passat 27 d’abril. Setmanes abans s’havia detingut el germà de la dona, presumptament relacionat amb els fets investigats. Els dos detinguts van ingressar a presó després de passar a disposició judicial.

Els fets es remunten al passat 4 de març quan es va localitzar el cos d’una dona en un contenidor de la Granada. Aquell mateix dia els investigadors van detenir el germà de la víctima, un home de 45 anys, en relació amb la seva mort. El jutge de primera instància i instrucció número 4 de Vilafranca va decretar l’ingrés a presó del detingut.

Tot i així, els investigadors van continuar treballant sobre el cas per tal d’esclarir els fets. Les gestions realitzades durant gairebé dos mesos van permetre determinar que el presumpte autor de la mort de la dona era la seva exparella, i, per aquest motiu, el passat 27 d’abril l’home va quedar detingut. El jutge de primera instància i instrucció número 4 de Vilafranca va decretar el seu ingrés a presó després de passar a disposició judicial.

El jutjat de primera instància, instrucció i violència de gènere número 3 de Vilafranca s’ha fet càrrec de la instrucció del cas i ha ratificat la presó provisional comunicada i sense fiança per als dos investigats.

En un primer moment, el jutjat d’instrucció 4 de Vilafranca es va fer càrrec de la investigació quan al mes de març van aparèixer les restes sense vida de la dona a La Granada. El jutjat d’instrucció 4, en dos moments diferents de la investigació, va decretar la presó provisional comunicada i sense fiança per als dos investigats. En tractar-se un dels investigats de l’exparella de la víctima, el cas va passar al jutjat d’instrucció 3, competent en matèria de violència sobre la dona que, aquest dilluns, es va fer càrrec de la instrucció.

Aquest dimecres s’ha dut a terme la compareixença per tal de revisar la situació personal dels investigats i el jutjat d’instrucció 3 ha ratificat la presó provisional comunicada i sense fiança per a tots dos.

A l’exparella se l’investiga per un delicte contra la vida i un delicte de trencament d’ordre d’allunyament. Al germà de la víctima se l’investiga per un delicte contra la vida i/o encobriment.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: