Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Camerata Penedès actua a l’Auditori Municipal diumenge acompanyada de quatre cors de dones

Camerata Penedès actua a l’Auditori Municipal diumenge acompanyada de quatre cors de dones

Oferiran un programa amb tres peces diferents, i en la darrera hi participaran quatre cors de nois, entre els quals hi haurà el cor penedesenc Xamusia.

El programa del concert, que s’iniciarà a les 7 de la tarda, presenta el ‘Concerto for string orchestra’ de Bacevicz. Es tracta d’una de les compositores poloneses més rellevants del segle XX, d’escriptura programàtica i amb regust folklòric. El concert seguirà amb la ‘Suite Holdberg’ de Grieg, que barreja danses barroques amb sons nòrdics.

Per tancar el programa, oferiran ‘Il pianto della Madonna’, del compositor Jordi Domènech, que interpretaran la coral de noies Nàiades, el Cor Xamusia, el cor Exaudio i la Coral Aglepta, dirigides per Oriol Castanyer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: