Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de la Generalitat destaca la posició estratègica de Vilafranca

Durant la seva visita a Vilafranca, Penedès Televisió ha abordat amb el president de la Generalitat de forma exclusiva algunes qüestions relacionades amb el territori.

El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha estat aquest dilluns al vespre a Vilafranca en la presentació del candidat a l’alcaldia, Pere Sàbat i, durant la seva visita Penedès Televisió ha abordat amb ell de forma exclusiva algunes qüestions relacionades amb el territori.

El president ha destacat primerament la importància de Vilafranca i del Penedès arreu del país i com hauria d’exercir una major capacitat de lideratge.

Aragonès també ha manifestat el seu suport a la vegueria Penedès i com, amb el desplegament dels serveis territorials, ja s’estan fent passos per tal que aquesta sigui una realitat.

A més a més el president també ha aprofundit sobre quin és el paper que han de fer les comarques en la vertebració del país.

Finalment el president Aragonès ha apuntat la importància que té ser un polític de proximitat per arribar a administracions superiors com ara la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: