Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte tindrà lloc a Vilafranca el Ple constituent del Secretariat Nacional de l’ANC

S’elegirà la presidència, vicepresidència, secretaria i tresoreria.

La Junta Electoral va fer públics aquest dimecres els resultats definitius de les eleccions al Secretariat Nacional de l’Assemblea. Els resultats s’han proclamat un cop la Junta Electoral ha disposat de dos dies per resoldre possibles al·legacions. Demà tindrà lloc a l’Escorxador de Vilafranca el Ple constituent del Secretariat Nacional, on s’elegiran els quatre càrrecs orgànics de l’entitat, la presidència, vicepresidència, secretaria i tresoreria.
En aquestes eleccions s’han elegit un total de 73 secretàries i secretaris nacionals, distribuïts en 53 pel bloc de representació territorial, 13 pel bloc de representació nacional, 5 pel bloc de representació sectorial i 2 pel bloc de representació de joves.
Les candidatures als quatre càrrecs orgànics no es presenten amb antelació sinó que s’anuncien en el mateix ple i qualsevol secretari o secretària nacional, independentment del bloc pel qual s’ha presentat, es pot postular a qualsevol dels quatre càrrecs.

ANC

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: