Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Anglès turístic i anàlisi sensorial són els cursos d’estiu que organitza l’Escola d’Enoturisme

Anglès turístic i anàlisi sensorial són els cursos d’estiu que organitza l’Escola d’Enoturisme

L’Escola, amb seu a Vilafranca, presenta el programa de formació d’estiu oferint dos cursos 100% subvencionats pel Consorci de Formació Contínua de Catalunya.

Podran participar en el cursos totes aquelles persones que, siguin del sector o no, tinguin un alt interès pel món del vi i la sommelieria i vulguin adquirir els coneixements ja sigui per introduir-s’hi professionalment o com a afició.

El primer curs és ‘Anglès turístic i enoturístic’, de 90 hores de durada, que es durà a terme de dimarts a divendres en horari de matí, del 28 de juny al 27 de juliol. Amb aquest curs es pretén que l’alumnat sigui capaç d’interpretar, produir i redactar missatges senzills en anglès, utilitzats en l’àmbit de la restauració.

El segon curs és ‘Anàlisi sensorial de productes propis de la sommelieria’, de 60 hores, i es durà a terme de dilluns a dijous en horari de tarda, del 4 al 27 juliol. La formació tractarà sobre la prospecció de diferents productors i artesans gastronòmics del territori, on s’impartirà la introducció al tast, la metodologia d’anàlisi sensorial, propostes de maridatges amb formatges, pernils, xocolata i olis.

Les formacions estan adreçades a persones treballadores en actiu, autònomes, en ERTO o ERO i un 30% reservat per a persones desocupades, i seran ambdues de modalitat presencial.

Les places són limitades a 15 alumnes per a cada curs. Ja es poden realitzar les inscripcions al web www.escolaenoturisme.cat/formacio-estiu

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: