Dijous, 28 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Amb el pregó de Raimon Gusi comença la Setmana de la Gent Gran a Vilafranca

Aquest dilluns comença la celebració de la 18a Setmana de la Gent Gran de Vilafranca-Festa de l’Envelliment Actiu.

Després de no poder-se celebrar les edicions de 2020 i 2021, amb motiu de la pandèmia, la Setmana de la Gent Gran torna amb el seu format presencial amb un total de 7 actes i una exposició, amb l’organització de la regidoria de la Gent Gran i diversos col·lectius de persones grans de Vilafranca.
Els actes comencen amb el pregó de la Setmana de la Gent Gran, que enguany anirà a càrrec de Raimon Gusi, exregidor de la Gent Gran de l’Ajuntament. Tindrà lloc a les set de la tarda al Saló de Sessions de la Casa de la Vila. Aquest dimarts serà el torn de l’exhibició de balls en línia a càrrec dels grups dels Casals Municipals d’Avis, per iniciativa dels mateixos grups. Serà a les sis de la tarda a la Plaça Dr. Bonet del barri de l’Espirall. Dimecres tindrà lloc la celebració de les Noces d’Or de les parelles vilafranquines. L’acte està limitat a les parelles i familiars i tindrà lloc al Saló de Sessions de la Casa de la Vila a les 11 del matí. Per dijous, s’ha programat una nova exhibició de balls en línia, en aquesta ocasió al parc Tívoli, a càrrec dels grups dels Casals Municipals d’Avis i del Casal de la Generalitat i començarà a les sis de la tarda. Divendres serà el torn del teatre. Hi haurà la representació de l’obra Don Joan Tenorio, pel grup Teatre Gran de Vilafranca.
La representació tindrà lloc a dos quarts de set de la tarda al Teatre Cal Bolet. Les entrades tenen un preu de de 5€. Dissabte tindrà lloc l’Arrossada intergeneracional avis-néts Vine amb els teus avis, vine amb els teus nets, a l’Espai Muntanya de Sant Jaume. Cal portar-se el parament, la beguda i les postres. L’activitat tindrà lloc a partir de les 11, al preu de 3€, i està organitzada per la Junta del Casal Municipal d’Avis de l’Espirall i la regidoria de Drets Socials de l’Ajuntament de Vilafranca. Finalment, diumenge es representarà la sarsuela Cançó d’amor i de guerra, a les set de la tarda, a l’Auditori Municipal. Es tracta d’una coproducció de la Cobla Catalana dels Sons Essencial i Andorra Lírica, que és una singular revisió d’aquesta famosa i popular peça lírica versionada en aquesta ocasió pel penedesenc Marcel Casellas. Les entrades es troben a la venda a la web espectacles.vilafranca.cat . És una iniciativa del Casal Municipal d’Avis de l’Espirall, que organitza el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: