Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Activitat per conèixer la importància de les abelles

En el marc del projecte el bosc i l’hort de les escoles ara també es fan activitats adreçades a estudiants per conèixer més a fons el món de les abelles de la mà de l’apicultor Antonio González.

Les abelles són una espècie en perill d’extinció. Es calcula que el 75% dels aliments que es produeixen arreu del món depenen de la pol·linització dels insectes, sobretot de les abelles. Per això és absolutament vital tenir-les en compte i evitar tot allò que les perjudica.

El bosc i l’hort de les escoles està situat a la zona de la timba de Can Mas de la Riera. És un projecte de l’ADF de Sant Sadurní amb ADEMA – Associació per a la Defensa del Medi Ambient, l’Ajuntament i les escoles del municipi que busca millorar-ne l’entorn i fer-hi itineraris de natura, punts d’observació de la fauna i millora dels diferents ecosistemes, recuperant mediambientalment una zona d’unes 5 hectàrees de terrenys forestals i zones verdes municipals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: