Dissabte, 28 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Acció Solidaria amb el Sàhara recupera l’activitat Vacances en Pau al Penedès

Després de dos anys sense que els nens i nenes dels camps de refugiats sahrauís hagin pogut venir, aquest any torna la iniciativa.

Vacances en Pau fa possible que, durant els dos mesos d’estiu, milers de nens i nenes sahrauís siguin acollits per famílies catalanes i passin l’estiu lluny de les dures condicions de la hamada, on les temperatures a l’estiu superen els 50 graus. Durant dos mesos els infants sahrauís poden gaudir d’un estiu diferent amb una família catalana que els apropa a noves costums, que els facilita aprendre noves llengües i també els proporciona una alimentació equilibrada i l’accés a revisions mèdiques adequades.
Acció Solidaria amb el Sàhara no pot tirar endavant aquest projecte sense famílies solidaries que vulguin acollir un d’aquests infants, que vulguin compartir amb ells la il·lusió de conèixer tot allò que abans de venir només han vist en els llibres de l’escola. Per tenir més informació s’organitza una sessió on explicaran el projecte i com participar-hi aquest dijous a les sis de la tarda al Centre Cívic del Pla del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: