Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

220 persones participen a la segona Masiorientació

La Masiorientació és una cursa d’orientació organitzada per l’escola Mas i Perera en el marc del seu programa d’escola saludable.

La cursa tenia lloc aquest dissabte al matí i comptava amb la participació d’unes 220 persones. La segona Masiorientació es dividia en la cursa de primària, amb 34 equips inscrits, i la cursa d’infantil, amb 17 grups participants. En el cas de la cursa de primària, els equips rebien un mapa i havien d’anar a diferents punts del barri de l’Espirall per superar les proves esportives proposades per l’organització. En el cas de la cursa d’infantil es feia el mateix però dins els recinte de l’escola.

Tota la gent que hi participava optava a diferents obsequis dels establiments col·laboradors i la jornada comptava amb la participació del Capità Vitamines.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: