Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un Peralada irregular visita un Vilafranca que necessita guanyar i certificar la permanència

El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV, aquest diumenge, a partir de les 12.30h

La Tercera Divisió entra aquest cap de setmana en les quatre últimes jornades de la temporada, i el Vilafranca arriba amb les opcions de playoff gairebé inexistents i amb l’objectiu clar d’assegurar la permanència a la categoria de cara a la temporada vinent.

Aquest diumenge, contra el Peralada, el Vilafranca necessita sumar una victòria que ajudaria a respirar més tranquils i escapar de les 6 últimes posicions de la taula, que ara mateix marquen el descens a Primera Catalana. Els penedesencs són ara vuitens per la cua, 1 punt per sobre de la crema.

El Peralada arriba al partit amb una ratxa de resultats no massa positius: sumant 5 dels últims 15 punts. Els de l’Alt Empordà, però, són ara mateix sisens, a 5 punts del Sant Andreu, i encara amb opcions de lluitar pel playoff d’ascens.

Un partit decisiu per tots dos conjunts, amb objectius de classificació prou diferents, però amb la mateixa urgència d’aconseguir els 3 punts: el Peralada per no deixar de mirar amunt, i el Vilafranca per enfrontar el final de lliga amb tranquil·litat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: