Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Queixes al transport públic de Vilafranca a Barcelona

Continuen els problemes de transport públic pels usuaris del Penedès des de l’inici de les obres a la línia R4 de rodalies aquest darrer cap de setmana.

Adif ha iniciat aquesta setmana uns treballs se centren en el tram Martorell – Castellbisbal, fent actuacions relacionades amb el desenvolupament del Corredor Mediterrani, obres d’integració urbana i remodelació de l’estació de Sant Feliu de Llobregat, així com els treballs de millora de l’accessibilitat que Renfe executarà a Molins de Rei. Aquestes actuacions limiten la capacitat operativa i obliguen a dur a terme una reprogramació de serveis a les línies R4, R8 i R1 per tal de facilitar la mobilitat dels clients durant aquest període.
Aquests dies la situació és complicada. Han modificat els horaris, surten els trens 15 minuts abans però arriben a la mateixa hora que abans. El trajecte ha augmentat entre 15 i 20 minuts. Contant que abans del canvi, ja hi havia sempre entre 5 i 10 minuts de retard. Molts usuaris, davant aquest caos, han optat per agafar el bus i el servei de bus s’ha saturat.
El regidor de Mobilitat, Aureli Ruiz, apunta que ja al gener van estar demanant a la Generalitat un increment de busos, que de moment no s’ha complert.
El regidor vilafranquí, Pere Sàbat, és usuari de la línia i reclama l’increment d’oferta de busos.
Aureli Ruiz explica que l’ajuntament de Vilafranca s’ha posat en contacte amb la generalitat per buscar solucions al problema.
Els busos que normalment no va anaven plens fins dalt aquesta setmana van a rebentar i fins i tot deixen gent fora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: