Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pro Sanitat Pública portarà més de 2.000 signatures i els acords de ple al Departament de Salut

El proper dijous, 21 d’abril, el Grup Pro Sanitat Pública les portarà al Departament de Salut de la Generalitat.

Són les reclamacions que s’ha estat treballant a la comarca de l’Alt Penedès per a fer efectiva una millora de la qualitat de la Sanitat Pública i la seva protecció. Així els representants del Grup, faran arribar al departament les més de 2000 signatures recollides al territori i els acords de ple que s’han aprovat per unanimitat a diversos ajuntaments de la comarca i al Consell Comarcal. Entre d’altres reclamacions es demana al Departament que es facin les proves als centres públics, millorar la visita domiciliària i l’assistència a l’hospital o agilitzar els sistema per demanar visita. També es demana estabilitat del metge de família, destinar el temps necessari a les visites, que es recuperi la visita presencial, la reducció de les llistes d’espera o la millora de la salut mental.
La sortida per anar a Barcelona tots junts serà a l’estació de Renfe de Vilafranca per tal d’agafar el tren a les 9.16h i es fa una crida a que tothom que vulgui defensar la sanitat pública de qualitat se sumi a l’entrega.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: