Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Penedès Cap de Setmana’ de Ràdio Vilafranca sortirà al carrer per acostar la ràdio als joves

Un cop al mes volen organitzar activitats per a gent jove que permetin acostar la ràdio a aquest col·lectiu i donar a conèixer també el seu programa.

Aina Soler i Judit Jansà son les conductores d’aquest magazine setmanal de Ràdio Vilafranca que va nèixer ja amb la idea d’acostar-se al públic més jove. Amb aquesta voluntat, expliquen que van decidir que seria una bona pensada per arribar al públic jove sortir un cop al mes al carrer.

Així, aquest divendres de 7 a 8 del vespre a la terrassa del Vinseum han organitzat un tast de vins adreçat a públic jove i que ha esgotat les 40 places previstes. Per organitzar-ho han comptat amb la col·laboració de la D.O Penedès, Ametller Origen i la floristeria Amèlia, que els ha facilitat roses per obsequiar el dia abans de Sant Jordi.

Soler i Jansà expliquen també que ja tenen preparada la següent proposta per al mes de maig; però per conèixer-la caldrà escoltar ‘Penedès Cap de Setmana’ els propers dissabtes i diumenges a les 8 del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: