Dissabte, 28 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les germanes vilafranquines Regina i Vinyet Flix ascendeixen a l’OKLliga Femenina amb el Fraga

El Fraga aconseguia l’ascens a l’OKLliga el passat 2 d’abril, 5 jornades abans d’acabar la lliga, després de guanyar per 0-6 a la pista de l’Aurrera

Fa unes setmanes, el Club Patín Fraga, de l’OKLliga Plata femenina aconseguia l’ascens a la màxima categoria estatal, l’OKLliga, després de completar una temporada immaculada, amb 22 victòries en 22 partits. Un equip, el Fraga, que compta a les seves files amb les dues germanes de Pacs del Penedès, Regina i Vinyet Flix. L’ascens es va confirmar amb la victòria en la jornada 21 després de vèncer l’Aurrera per 0-6.

Les penedesenques ens expliquen la seva aventura al club aragonès, fundat l’any 2021. I que ha tingut un ascens meteòric.

L’únic equip aragonès de la categoria de plata era una incògnita, però alguns li posaven el cartell de favorit a l’inici de curs. Els pronòstics i els objectius s’han complert. L’ascens ha arribat en menys d’un any. Ara mateix la Regina i la Vinyet, estudien i resideixen a Lleida, molt a prop de Fraga.

A punt de finalitzar la temporada, i amb l’ascens a la mà, totes dues esperen poder allargar la seva estància al Fraga i gaudir del premi de jugar a l’OKLliga.

La d’enguany no és la primera experiència de les dues germanes Flix compartint vestidor. La Regina, de 26 anys, formada al Noia, també va militar al Sferic de Terrassa, a més de Vilanova, Reus i Vila-sana, on va coincidir amb la Vinyet, que als seus 20 anys també ha vestit la semarreta del Cuencas Mineras.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: