Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Atlètic Vilafranca femení guanya a Viladecans (0-1) i ja té a tocar la permanència

A falta de dues jornades per cabar la segona fase, l’equip podria assolir la permanència a la Preferent Femenina aquest mateix cap de setmana

Un gol d’Èlia Pelejà al minut 86 de partit va donar els 3 punts a l’Atlètic Vilafranca femení en la visita al Viladecans, que va finalitzar amb victòria per per 0-1. Un partit corresponent a la jornada 4 de la fase de permanència a la Preferent Femenina, i que s’ha tancat amb un resultat molt positiu i fonamental de cara a assegurar la presència a la categoria la temporada vinent.

Amb aquests tres punts, l’equip de Jonatan Requena afiança la tercera posició del grup, amb 6 punts i només dues jornades per acabar la segona fase. En quarta posició, amb 0 punts, es troba el Júpiter, que visitarà el Municipal vilafranquí d’aquí dues jornades, i al qual les vilafranquines ja van superar per 0-3 en la tercera jornada.

El format de competició marca que els tres primer equips de cada grup de la permanència es salvaran. A hores d’ara, i amb dues jornades per davant, bones notícies per les atlètiques, que són terceres amb 6 punts d’avantatge sobre el Júpiter. Aquest cap de setmana ja es podria confirmar la salvació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: