Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca imposa 34 multes per incivisme per Setmana Santa

El dispositiu que la Policia va posar en marxa per Setmana Santa, entre els dies 14 i 18 d’abril, ha comportat que s’imposessin 34 denúncies per infraccions a l’ordenança de civisme.

D’aquestes denúncies efectuades per la Policia, 9 van ser per orinar a la via pública, 5 per manca de respecte als agents, 5 per molèsties veïnals, 4 per desordres públics, 4 per malmetre elements de la via pública, 3 per embrutar a la via pública, 2 per infraccions en al tinença de gossos perillosos, 1 per no complir amb l’espai assignat de terrassa a la via pública i 1 per encastar propaganda sense permís fora de llocs habilitats.

Aquest nombre de denúncies fa palesa la tasca de control que porta a terme la Policia Local en tot allò que té a veure amb les conductes incíviques que comporten danys o brutícia a la via pública i molèsties a la ciutadania.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: