Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Mancomunitat Penedès-Garraf denuncia l’incompliment flagrant dels serveis mínims en la vaga

La Mancomunitat Penedès-Garraf denuncia l’incompliment flagrant dels serveis mínims en la vaga

La Mancomunitat denuncia que passades 48 hores no s’han complert els serveis mínims dictats per la Generalitat davant la vaga indefinida iniciada el dilluns.

Des de la institució s’ha traslladat a l’empresa i al de Departament de Treball el recull d’incidències que s’estan detectant i que estan impedint el correcte compliment dels serveis mínims que han de garantir els drets de la ciutadania respecte aquest servei essencial. Així, no s’ha fet la recollida habitual als hospitals, centres sanitaris, residències o mercats municipals, ni tampoc la recollida total cada 48 hores en la resta d’ubicacions. Dels 23 municipis afectats, entre dilluns i dimarts no es va recollir d’acord els serveis mínims a 15 municipis. S’ha informat al Departament de Salut dels problemes de salubritat a la via pública per l’acumulació de residus.
Des de la institució es prendran les mesures legals necessàries davant aquests incompliments i s’ha requerit a l’empresa que adoptin les mesures necessàries per garantir el servei, i si cal s’imposaran sancions, amb l’objectiu d’evitar que l’acumulació de residus comenci a ser un greu problema de salut pública i per a la mobilitat de les persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: