Divendres, 8 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Henkell Freixenet creix i consolida el lideratge mundial en la categoria dels vins escumosos

Henkell Freixenet creix i consolida el lideratge mundial en la categoria dels vins escumosos

Henkell Freixenet va tancar el 2021 amb un increment de vendes de l’11% fins als 1.326 milions d’euros.

Amb aquesta facturació rècord, el líder mundial del mercat de vins escumosos supera el nivell de facturació anterior a la pandèmia. Les vendes de vins escumosos de Henkell Freixenet van augmentar un 15,2% fins a 843 milions d’euros. Això va conduir a un augment de la quota de mercat a Alemanya i Espanya, entre d’altres mercats. Les vendes globals al segment de vins van créixer un 1,4 % fins als 226 milions d’euros, mentre que les vendes de begudes espirituoses van augmentar un 5,6 % fins als 232 milions d’euros. La marca Freixenet, la més potent del Grup, ha aconseguiT un rècord amb la venda de més de 107 milions d’ampolles per primera vegada a la història, entre les quals destaquen Carta Nevada i Cordón Negro. Aquestes vendes representen un creixement del 8,5% respecte als 99,3 milions d’ampolles que va vendre al 2020. A més, el positiu desenvolupament de les ensenyes Freixenet Prosecco i Italian Rosé, així com la bona recepció de les noves gammes de vins italians i espanyols impulsats pel celler de Sant Sadurní d’Anoia, també han ajudat el creixement de la companyia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: