Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta el nou Carnet Jove de Vilafranca amb una crida perquè s’hi sumin els comerços

En l’àmbit local, hi ha més de 2.000 joves que són titulars del Carnet Jove a Vilafranca, on ara hi ha una cinquantena d’avantatges.

El Carnet Jove ofereix a tot Catalunya prop de 8.000 avantatges en formació, cultura, salut o mobilitat internacional dels quals se’n poden beneficiar uns 530.000 nois i noies d’entre 12 i 30 anys. En l’àmbit local, hi ha més de 2.000 joves que són titulars del Carnet Jove a Vilafranca, on ara hi ha una cinquantena d’avantatges.

El director general de Joventut Àlex Sastre explicava aquest dimarts en una roda de premsa a l’Enològica de Vilafranca els principals objectius del Carnet Jove, que passaran també per la seva digitalització.

L’objectiu del Carnet Jove d’àmbit local és oferir una bona diversitat d’avantatges de qualitat i proximitat per al jovent de Vilafranca i potenciar-ne l’ús en el seu dia a dia. Sobretot, es pretén que els i les joves puguin utilitzar el carnet en comerços i establiments locals i, d’aquesta manera, estrènyer més el seu arrelament i identitat amb el municipi i reforçar el seu vincle amb el comerç de proximitat.

La presentació en roda de premsa del nou Carnet Jove de Vilafranca marca el punt de partida de la campanya per captar més comerços, entitats i institucions que ofereixin més i millors descomptes a la població.

Es pretén que a l’octubre, quan es començarà a expedir el nou carnet local, que inclourà el logotip de l’Ajuntament, millori l’oferta actual d’avantatges fruit d’aquesta campanya de captació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: