Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es farà la reclamada rotonda de la N-340 d’entrada a Sant Pau d’Ordal

El Ministeri de Transports ha aprovat provisionalment el projecte de conversió en rotonda de la intersecció en el km 1222 de la carretera N-340, a Subirats.

El projecte de traçat a Sant Pau d’Ordal se sotmetrà a informació pública en el Butlletí Oficial de l’Estat. El pressupost estimat de l’actuació es de 1,5 M€. L’actuació pretén la millora de la seguretat vial, amb una nova ordenació del transit, mitjançant la unió de dos interseccions actualment existents en T, en una única intersecció a base d’una rotonda. La creació d’aquesta rotonda en un lloc, on s’han produït diversos accidents mortals en els darrers anys, ha estat una reivindicació dels veïns de la zona durant molts anys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: