Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es desconvoca la vaga de recollida d’escombraries

Empresa i comitè han arribat a un acord. Aquest dimecres a la tarda ja han començat la recollida.

Els treballadors del servei de recollida d’escombraries gestionat per la Mancomunitat Penedès-Garraf va començar aquest dilluns una vaga indefinida, que s’ha notat als carrers amb la presència de deixalles als carrers i més bosses i paquets de brossa dels habituals als contenidors. La plantilla exigia a FCC, empresa concessionària del servei, que inclogués millores salarials al nou conveni que estan negociant per als propers anys. Entre altres, els 85 treballadors reclamen una actualització de sous anualment en base a l’IPC. Davant la falta d’entesa, van anunciar una aturada de l’activitat als 23 municipis on presenten el servei.
Els municipis afectats a l’Alt Penedès han estat Avinyonet, Castellet, Castellví, el Pla, Font-rubí, la Granada, les Cabanyes, Olesa, Pacs, Pontons, Puigdàlber, Sant Cugat, Sant Martí, Santa Fe, els Monjos, Subirats, Torrelles, Vilafranca i Vilobí.
Finalment, l’empresa i el comitè han arribat a un acord i a, a partir d’aquesta mateixa tarda ja s’ha començat la recollida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: