Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC celebra el desplegament de la Vegueria en el Dinar de la República

El Dinar de la República va comptar amb la presència de la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà.

Més de 90 persones van assistir al Dinar de la República organitzat per ERC a Vilafranca aquest diumenge. L’acte va aplegar militants i amics d’ERC de Vilafranca i de la comarca i també va comptar amb la participació de la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà. Jordà celebrava el desplegament real de la vegueria Penedès després d’anys d’espera.

L’esperat desplegament dels serveis territorials va centrar gran part dels parlaments. Van intervenir el candidat a l’alcaldia, Pere Sàbat, telemàticament; l’alcalde de Sant Quintí i president d’ERC comarcal, Pol Pagès i els regidors de Vilafranca Gemma Urgell, Salvador Campamà i Montse Espinosa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: