Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Entra en funcionament la nova Biblioteca Neus Català i Pallejà de Sant Martí Sarroca

Entra en funcionament la nova Biblioteca Neus Català i Pallejà de Sant Martí Sarroca

La nova biblioteca aportarà un gran valor pel que fa a la proximitat i la centralització de l’activitat cultural de Sant Martí.

Aquest diumenge 24 d’abril, a les 11 del matí, tindrà lloc la inauguració de la nova Biblioteca Neus Català i Pallejà de Sant Martí Sarroca que entrarà a formar part de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació.

El diputat de Cultura de la corporació, Joan Carles Garcia Cañizares, i l’alcalde de Sant Martí Sarroca, Josep Maria Padullés, inauguraran la nova biblioteca del municipi. Fins ara el servei bibliotecari es prestava des del Bibliobús El Castellot i la creació d’aquest nou equipament aporta un gran valor pel que fa a la proximitat i la centralització de l’activitat cultural. Durant el matí hi haurà jornada de portes obertes perquè la ciutadania pugui conèixer aquest nou espai i un cop es faci la inauguració oficial a càrrec de les autoritats tindrà lloc l’actuació de diferents entitats locals i visita a les instal·lacions. L’acte estarà amenitzat per la Xaranga de l’EMAP.

La jornada de portes obertes continuarà a la tarda, de 2/4 de 5 a les 7 de la tarda. També a la tarda, a 2/4 de 6, hi haurà l’espectacle de Sant Jordi ‘Sant Jordi i la Princesa’, amb la Companyia NSDanza.

El nou espai es distribueix en una única planta, semisoterrada a nord i oberta a sud, per a integrar-se amb el parc i reduir l’impacte visual a les vivendes posteriors. Això ha permès de fer una coberta enjardinada, que vol restituir el fragment de parc que ocuparà l’edifici i és alhora un mirador al castell i al nucli històric del municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: