Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds fan els seus primers castells de 8 de la temporada a Martorell

El 3 i el 4 han estat els primers castells de vuit que els Castellers de Vilafranca han alçat aquesta temporada de la represa, apuntant ja construccions més grans en les properes setmanes.

Aquest diumenge els Castellers de Vilafranca actuaven acompanyats dels Castellers d’Esparreguera i els Matossers de Molins de Rei a la plaça de la Vila de Martorell. Una actuació que va permetre als vilafranquins dur a plaça els seus primers castells 8 de la temporada. Obrien la seva actuació a Martorell amb el 4 de 8, el primer que descarregaven aquesta temporada després d’un intent desmuntat que van fer a finals de març en la diada de Cal Figarot. En segona ronda van completar la torre de 7, en tercera van tornar a apostar per un castell de 8, en aquest el 3, que tmabé van poder decarregar. Finalment van acabar la seva ronda de castells amb un 7 de 7. Per acabar van tancar la seva participació en aquesta diada amb un pilar de 5 i dos de 4. Una diada que va servir per anar recuperant sensacions a plaça en aquesta temporada de la represa. I amb la mirada posada ja en continuar fent castells de 8 les properes setmanes i poder arribar als folres el més aviat possible davant de cites ja importants per la colla com per exemple l’actuació de Fires de Maig a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: