Dissabte, 2 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca visita l’Hospitalet carregat d’optimisme i a un pas de la permanència a Tercera

El partit es podrà seguir en directe per Ràdio Vilafranca, a partir de les 20h. Els d’Ivan Moreno arriben al matx després de guanyar el Peralada per 3-1, el passat diumenge

A falta de tres jornades pel final, tot per decidir encara a la Tercera Divisió. També pel Vilafranca, que aquest dijous a les 20h visita el camp de la Feixa Llarga per enfrontar-se a l’Hospitalet, i ho fa després d’aconseguir una importantíssima victòria contra el Peralada en la darrera jornada.

També serà important sumar en aquest penúltim desplaçament de la temporada. Amb una victòria, els penedesencs certificarien la permanència i s’allunyarien dels possibles descensos compensats des de la Segona Federació. El Vilafranca és 10è, 7 punts per sobre del descens, tot i que ara mateix s’afegirien dues places més de descens.

El repte, evidentment, no serà fàcil, davant un Hospitalet que apura les opcions de playoff, tot i encadenar 5 partits sense guanyar i havent sumat només 2 punts dels últims 15. Ara mateix l’Hospitalet és 7è a 4 punts de la cinquena plaça, que ocupa el Sant Andreu.

Després de la setmana santa, les dues últimes jornades del campionat: primer a casa contra el Sant Andreu i tancant la lliga al camp del Sants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: