Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca torna a l’escenari de l’ascens per intentar fugir de la zona baixa

El Vilafranca visita el Granollers aquest diumenge a les 12h, amb l’objectiu de guanyar 3 punts i tranquil·litat a la classificació. Partit transcendental per tots dos conjunts

Gairebé 11 mesos després, el Vilafranca torna al Municipal de Granollers amb uns objectius ben diferents als de la temporada passada. Allà, els penedesencs van confirmar el seu ascens de categoria, que finalment va quedar frustrat, i ara, tots dos equips es veuen les cares disputant-se tot el contrari: intentar no baixar a Primera Catalana.

Ara mateix, del grup 5 de Tercera Divisió baixarien 6 equips a Primera Catalana. Partit a vida o mort pel Granollers, que és tercer per la cua, a 7 punts del Castelldefels, que marca la permanència amb 34 punts. Amb 34 també es troba el Vilafranca, que, d’aquesta manera només està un punt per sobre del descens.

L’exigència i la necessitat de cara al partit de diumenge, a partir de les 12 del migdia és màxima. Després de caure contra el penúltim i deixar escapar dos punts contra la cuera Guineueta, ara és torn per l’avantpenúltim de la taula.

De cara a diumenge, dues baixes importants que obligaran a Ivan Moreno a haver de fer canvis a l’onze: Eric Via, expulsat la darrera jornada i Pluvins, que compleix cicle de targetes, es pedran la important cita de Granollers.

La setmana passada, el Granollers també tancava la jornada amb derrota, caient per 3-0 en la visita al Castelldefels, un equip també necessitat, en la lluita per no perdre la categoria. D’aquesta manera, el rival del Vilafranca aquesta jornada posava fi a una ratxa positiva de 5 partits sense perdre, i sumant 9 punts de 15 possibles.

En el darrer precedent entre els dos equips, victòria per la mínima dels vilafranquins al duel de la primera volta. Un gol de David Acedo als 15 minuts de joc va ser suficient per deixar els 3 punts a casa. L’objectiu: tornar a guanyar el primer dels últims 5 partits de lliga i agafar aire.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: