Dissabte, 20 d'abril de 2024

El Vilafranca marxa de Granollers amb un empat en una jornada tranquil·la a la zona baixa (1-1)

El Vilafranca suma un punt en una jornada en quê cap dels rivals de la zona baixa aconseguia guanyar i la Guineueta golejava el Figueres

El FC Vilafranca sumava un empat a 1 en la visita al Granollers, un resultat que sap a poc, però que serveix per seguir sumant. Empat que manté el Vilafranca un punt per sobre del descens, en una classificació amb pocs canvis al final d’una jornada sense victòries de cap dels rivals directes de la zona baixa.

Un partit que va començar de cara pels vilafranquins, que al minut 35 s’avançaven en el marcador amb gol de David Acedo, qui, amb 6 gols, es manté com el pitxitxi del equip.

Però duraria poc l’alegria. L’ex del Vilafranca, Carlos Cano, posava de nou l’empat només 6 minuts després transformant un penal per mans dins l’àrea. 1-1, marcador amb el qual s’arribava al descans i que ja no canviaria més durant la segona meitat.

Amb aquest empat, i l’empat de tots el rivals directes, el Vilafranca es manté 10è, 1 punt per sobre del descens, que ara marca la Pobla de Mafumet. Diumenge, partit a casa contra el Peralada.