Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca guanya el Sant Andreu (1-0) i el cinquè lloc es decidirà en la darrera jornada

El Vilafranca suma tres punts claus per certificar la permanència i deixa la lluita pel cinquè lloc oberta fins la última jornada

Un gol de Victor Oribe en l’últim minut de partit va donar els 3 punts al Vilafranca en la visita del Sant Andreu al Municipal. Victòria de vital importància pels vilafranquins, que d’aquesta manera escalen una posició a la taula i pràcticament certifiquen la permanència a la Tercera Divisió.

Pel Sant Andreu, oportunitat perduda de confirmar la plaça de playoff, i ara haurà de guanyar en l’última jornada de campionat contra el Figueres per ser el quart equip de playoff.

Un partit que, clarament, va tenir dues cares. A la primera part, una forta granissada va obligar a aturar el joc durant una bona estona. Es va reprendre el partit, però amb una gespa que no afavoria un gran espectacle. Tot i això, Oribe van tenir la més clara del primer temps per avançar els locals.

En la tornada dels vestidors, el sol va fer la seva part durant el descans i va permetre veure un gran futbol.

Moltes ocasions per tots dos equips, però va ser el Vilafranca, mitjançant l’estrella Victor Oribe, qui va desfer l’empat i va deixar els 3 punts a casa al 91 de partit.

Ara, el Vilafranca es queda 9è, amb 41 punts, i tancarà la lliga la propera jornada en la visita al Sants, per acabar de certificar una permanència que enguany està més cara que mai.

El de dissabte va ser l’últim partit del Vilafranca com a local aquesta temporada. Ara el dubte és veure si Ivan Moreno seguirà sent l’inquilí de la banqueta el proper curs. Amb més de 300 partits des de la banda, seria la novena temporada consecutiva.

Una tarda de reconeixements per part de les penyes. Amb premi per Toni Casamayor, pel seu rècord d’imbatibilitat de 734 minuts. Premis gran reserva per Oribe i Fontanils, que probablement ja s’acomiadava del futbol en actiu i reconeixement a la trajèctoria del míster i d’Eric Via.

Diumenge a les 19h es tancarà la temporada al camp de l’energia contra el Sants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: