Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca visita la pista madrilenya del Rivas en la setmana prèvia a la Copa Princesa

Els vilafranquins juguen aquest dissabte a les 16:30h a la pista del Rivas, abans de prendre part en la Copa de la Princesa el proper cap de setmana.

Un Patí Vilafranca carregat d’optimisme i bones sensacions es desplaça aquest cap de setmana a la Comunitat de Madrid per jugar a la pista del Rivas, actual 7è classificat amb 22 punts. Serà el penúltim partit de la temporada com a visitant.

Partit important pel Patí Vilafranca, immers en la fase decisiva de la temporada, i que necessita sumar el màxim nombre de punts possibles i no perdre pistonada respecte els altres 4 equips que lluiten per l’ascens a l’OKLliga. Els vilafranquins, ara mateix, tercers a 3 punts d’un infalible líder Sant Cugat, visiten una pista complicada, 7 dies abans de l’inici de la Copa de la Princesa.

Els propers 9 i 10 d’abril, la capital de l’Alt Penedès acollirà la Copa de la Princesa. Competició que comptarà amb els 2 millors equips de cada grup de l’OKLliga Plata, al final de la primera volta. Entre ells, també els vilafranquins, alhora amfitrions de l’edició d’enguany.

Però primer, torn pel Rivas, equip salvat fa unes quantes jornades i que a aquestes alçades ja no es juga res. Un equip perillós, que després de 7 jornades sense guanyar, intentarà trencar la ratxa aquest dissabte. Serà en un horari poc habitual, a partir de 2/4 de 5 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: