Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca rep el Sant Just dues setmanes després de la copa: duel crucial per l’ascens

El Patí Vilafranca – Sant Just, serà dissabte, a partir de les 19:30h, en directe per Ràdio Vilafranca i Penedès TV.

13 dies després de coronar-se a la final de la Copa de la Princesa, el Patí Vilafranca torna a l’acció en l’avantpenúltim partit de la temporada. Serà dissabte, en un exigent i transcendental partit a la Poliesportiva davant el Sant Just. L’equip, amb ganes de tornar a posar-se en mode competició.

Aquest cap de setmana, torn pel Sant Just, equip situat en una zona tranquil·la de la taula i ja sense res en joc: ara mateix, 6è classificat, just a continuació dels cinc equips que es juguen l’ascens a l’OKLliga. Una temporada irregular per l’equip de Ferran Pujalte, que encadena 6 jornades sense guanyar.

Durant la disputa de la Copa de la Princesa el factor públic va jugar un paper fonamental, donant suport al Patí. L’equip confia que aquest dissabte, i en l’últim partit davant el Taradell, la Poliesportiva torni a gaudir d’un gran ambient.

Un dels dubtes a hores d’ara serà la presència de Joan Vázquez, qui ja es va perdre la final de Copa per una lesió a la mà esquerra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: