Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí Vilafranca no falla i s’emporta una treballada victòria a la pista del Rivas (2-6)

El Rivas va plantar cara amb un ritme trepidant de partit, però el Patí va saber adaptar-se i remuntar el gol en contra a tocar del descans

Treballada i convincent victòria del Patí Vilafranca per 2-6 en la visita a la pista madrilenya del Rivas Las Lagunas, un rival que va vendre cara la seva pell i va obligar els vilafranquins a treure una de les seves millors versions.

Partit molt ofensiu i amb un ritme molt alt des de l’inici, amb gran protagonisme dels porters. Els gols no van arribar fins gairebé a tocar del descans. Encara amb 0-0 al marcador, haurien pogut avançar-se els penedesencs amb una directa de Manu Necchi. Al 23 de joc, Dario Barneto avançava els locals, en una jugada polèmica. Reclamava el Patí que l’alçada de la bola superava el límit reglamentari.

Una ràpida reacció, escassos segons després, va enviar el partit a la mitja part amb empat al marcador. El protagonista, Xavi Aragonès, en el primer dels tres gols que transformaria en la tarda de dissabte.

En la represa, un Rivas molt intens seguia buscant el gol, però el Patí va saber resistir. Al 8 de la segona, donaven la volta els de Toni Porta: 10a falta local i falta directa per Xavi Aragonès, que feia l’1-2.

Una genialitat de Manu Necchi, a 10 pel final, es convertia en l’1-3; i l-4 portava el nom de Joan Vázquez, qui amb un gran moviment es va obrir el camí al gol.

Dario Barneto feia el 2-4 aprofitant la 10a falta vilafranquina i més tard Arellano negava el tercer, aturant un penal a Gerard Llobet. Del possible 3-4, al 2-5, amb el tercer de Xavi Aragonès, castigant dins l’àrea. I es tancava el partit amb gol de Roger Martí, autor del 2-6 definitiu, transformant la directa després d’una blava a Adrián Pos.

Gran resultat del Patí, segon amb 40 punts, amb només 3 partits de lliga per davant. A partir de dissabte la Copa Princesa a la Poliesportiva.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: