Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Patí derrota el Sant Just per 5-2 i es manté en zona de playoff a dues jornades pel final

Aquest dissabte el Patí visitarà la pista d’un Alpicat que ara només opta al playoff després de caure per 8-3 contra el líder Sant Cugat

Dissabte el Patí Vilafranca aconseguia una important victòria per 5-2 davant un combatiu Sant Just. Victòria treballada dels de Toni Porta en el retrobament de l’equip amb l’afició de la Poliesportiva.

Amb l’inici de partit, la jornada sa feia indicar que caldria suar de valent per deixar els 3 punts a casa. Un Sant Just ben plantat i sense cap mena de pressió per la seva situació a la classificació va assecar l’atac vilafranquí durant els primers instants.

Als 7 minuts de joc, Joan Pujalte enecenia totes les alarmes amb el 0-1 pel Sant Just. Al Patí li estava costant en els primers minuts, i el gol va ser un gerro d’aigua freda.

Els minuts passaven i la primera part s’acostava al seu final sense moviment a l’electrònic. Fins que Arnau Ribas, a 3 pel descans, feia l’1-1.

Però duraria poc l’alegria. Els jugadors marxarien als vestidors amb l’1-2 del Sant Just, obra de Pujalte, després d’una falta directa concedida pels col·legiats. Una decisió que va encendre els ànims a la Poliesportiva.

A la segona meitat tocava remuntada. Una remuntada que va començar al 8 de la segona, amb la desena falta visitant i la directa transformada per Manu Necchi, i que es va rubricar un minut després gràcies a Xavi Aragonès i el seu 28è gol aquesta temporada a la lliga.

El 3-2 es va mantenir durant bona part del partit fins el 4-2 d’Arnau Ribas a 2:14 pel final, i el seu tercer gol al compte particular, que va arribar amb el 5-2 definitiu, amb pocs segons per finalitzar el partit.

Victòria important pel vilafranquins, que arribaran al partit de dissabte contra l’Alpicat, segons, amb 43 punts, a 3 del líder Sant Cugat i amb totes les opcions d’ascens obertes. Els lleidatans, que perdien per 8-3 contra el primer classificat, es jugaran les seves opcions de playoff en la reedició de la final de la Copa Princesa, davant el Patí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: