Divendres, 29 de març de 2024

El Noia Freixenet suma un empat contra el Reus i passa a quarts de final de la Golden Cup

Aquest dijous es disputaran els primers partits de quarts de final, que enfrontaran els sadurninencs amb el Deportivo Liceo, guanyador del grup C, a partir de les 18:15h

El Noia aconseguia el bitllet pels quarts de final de la Golden Cup de La Corunya després d’empatar a 4 contra el Reus Deportiu en la segona jornada de la competició.

S’avançaven els reusencs amb gol de Sergi Aragonès als 6 segons de joc. Empataven els cavistes al minut 14 amb una canonada d’Eloi Mitjans, però Joan Salvat i Diego Rojas tornaven a ampliaven distàncies.

La segona part començava amb l’1-3, i Xavi Costa retallava diferències al minut 35 amb el refús d’un penal, però responien els del Baix Camp amb el 2-4 de Marc Julià de falta directa.

Mitjans tornava a batre Martí Zapater en una falta directa al 39 i a 5 pel final, el mateix Mitjans feia l’empat, completant el seu hat-trick particular.

Amb la 15a falta, a menys de 2 minuts pel final, Blai Roca la directa i mantenia el 4-4 al marcador.

Amb l’empat els negre i vermells en tenen prou per classificar-se com a segons de grup per darrere l’Oliveirense mentre que els reusencs queden fora de la competició.