Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia debuta amb empat a la Golden Cup

L’equip de Sant Sadurní va estrenar-se aquest dilluns a la Golden Cup, que es celebra aquesta setmana a La Corunya, amb un empat a 5 davant l’Oliveirense portuguès

El Noia s’ha estrenat aquest dilluns a la Golden Cup amb empat per 5 gols a 5 davant l’Oliveirense en el primer dels enfrontaments del Grup D.

Xavi Cardoso va ser l’encarregat d’obrir la llauna pels portuguesos, però Xavi Costa empatava ràpidament el matx des del punt de penal. 1 a 1 amb el que s’arribaria al descans.

A la represa, moltes alternances en un marcador que no va deixar d’engreixar-se en les dues bandes. Eloi Mitjans, per partida doble, i Jordi Bargalló i Aleix Esteller van ser els golejadors d’un Noia que s’ho va creure fins al final, i acabava esgarrapant l’empat a 5.

A la tanda de faltes directes, que es tindran en compte en cas d’empat a punts a la fase de grups, l’Oliveirense va estar més encertat i se la va adjudicar per 2-1.

Dimecres, el Noia buscarà la victòria, a partir de les nou del vespre, en el segon i definitiu partit de la fase de grups que l’enfrontarà a un Reus, que s’estrena avui a la competició davant l’Oliveirense.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: