Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Jazz Club Vilafranca porta Xavi Torres Trio al Vinseum

El Jazz Club Vilafranca porta Xavi Torres Trio al Vinseum

El concert tindrà lloc aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre.

Xavi Torres és un dels pianistes amb més projecció del panorama jazzístic europeu. Actualment resideix a Amsterdam, on ha estudiat, col·labora i es retroalimenta amb grans músics d’arreu del món. En aquest concert presentarà un trio renovat, amb la participació d’un vell conegut del JazzClub, el bateria Andreu Pitarch, i la novetat del joveníssim contrabaixista vilafranquí Ton Felices, que també viu a Amsterdam, on hi cursa els seus estudis musicals. Després del seu últim disc a piano sol, Curiosity, que li va valer el Premi Enderrock al millor disc de jazz el 2019, Xavi Torres recupera el format trio per donar a conèixer les cançons que va escriure durant el primer confinament, una cada dia durant un mes, unes composicions que anomena Quarantena Songs, de les que n’ha fet una selecció molt personal, tot combinant estils i textures.

Autor de la fotografia: Govert Driessen

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: