Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Grup Pro Sanitat Pública fa arribar avui al Departament de Salut les seves demandes

Després de lliurar les seves peticions al Departament de Salut de la Generalitat tenen intenció de fer-ne un seguiment per continuar reclamant més finançament per a la sanitat pública.

Els membres d’aquesta entitat han sortit aquest matí des de l’estació de Renfe de Vilafranca per tal de fer arribar les signatures recollides en els darrers mesos demanant més finançament per la sanitat pública; així com també els acords de ple de diferents ajuntaments i del Consell Comarcal. Jordi Junyent, en nom del Grup Pro Sanitat Pública, explicava tot just abans de sortir que demanen més dotació pressupostària per a l’atenció primària, i més personal.

Entre d’altres reclamacions demanen al Departament millorar la visita domiciliària i l’assistència a l’hospital o agilitzar els sistema per demanar visita. També estabilitat del metge de família, destinar el temps necessari a les visites, que es recuperi la visita presencial, la reducció de les llistes d’espera o la millora de l’atenció a la salut mental.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: