Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Festival Dansòmetre tornarà a portar la dansa a Vilafranca la darrera setmana d’abril

Aquesta edició, la cinquena cronològicament salvant els esculls de la pandèmia, se celebrarà del 23 d’abril a l’1 de maig.

La 5a edició del Festival Dansòmetre de Vilafranca tornarà a la normalitat d’abans de la pandèmia i a trepitjar de nou el carrer, i s’organitza com és habitual al voltant del Dia Internacional de la Dansa, celebrat arreu del món el 29 d’abril.

Aquesta edició, la cinquena cronològicament salvant els esculls de la pandèmia, se celebrarà del 23 d’abril a l’1 de maig i concentrarà bona part dels espectacles professionals de dansa que es programen des de l’Ajuntament. La tècnica de Cultura, Carla Sanmartín, recordava que enguany es compta amb dues companyies vilafranquines

La coreògrafa convidada del Dansòmetre 2022 és la vilafranquina Laura Olivella, directora i coreògrafa de l’espectacle familiar ‘L’Ombra d’en Peter Pan’, que diumenge 1 de maig arribarà al Teatre Cal Bolet. Els coreògrafs convidats acostumen a implicar ballarins i ballarines no professionals de Vilafranca i comarca en les seves creacions. En aquest cas Laura Olivella organitza un workshop del qual sortiran intèrprets que s’afegiran a un dels números de dansa de l’espectacle ‘L’Ombra d’en Peter Pan’.

Les inscripcions ja estan obertes al web espectacles.vilafranca.cat. El workshop es farà el dia 23 a l’Escorxador, i el dia 24 a Cal Bolet.

El Dia de la Dansa al Carrer torna enguany, i serà dissabte 30 d’abril, a partir de les 5 de la tarda, al Parc Tívoli. Més de 400 persones pertanyents a les escoles Assumpta Trens, Gimdans, CAS Escola de Dansa, Cascavells i AMPA de l’escola Montagut, sortiran al carrer en aquesta vetllada. Blanca Cusiné, de l’escola de dansa CAS posava l’accent en l’oportunitat novament de portar la dansa al carrer.

Finalment el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, destacava el bon nivell d’activitat cultural que hi ha a Vilafranca, gràcies a l’esforç que es fa d’una banda per oferir una bona programació, i de l’altra per l’esforç dels artistes d’oferir unes bones creacions.

Així, entre el 23 d’abril i l’1 de maig la dansa tornarà a ser protagonista a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: