Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca reclama un penal a l’últim minut i cau en la visita a l’Hospitalet (2-1)

Al Vilafranca encara li restaran dos partits abans de tancar la temporada. Dissabte, a les 16:30h, duel calent al Municipal davant el Sant Andreu

El FC Vilafranca va caure derrotat per 2-1 en la seva visita a l’Hospitalet, al Camp de la Feixa Llarga, en un partit disputat aquest passat dijous en la prèvia de setmana santa. Els d’Ivan Moreno no van poder marxar a les petites vacances amb una victòria que hagués estat el cop d’oxígen definitiu. Els locals, sumaven 3 punts que els mantenen amb opcions de playoff.

Amb un marge suficient sobre les quatre últimes posicions, el Vilafranca disputava aquest partit amb l’objectiu de puntuar per obrir més marge sobre el sisè per la cua, que ara mateix també baixaria a Primera Catalana.

Un partit que va començar amb algunes aproximacions per cada equip, amb clar protagonisme de les jugades d’estratègia aprofitant la pilota aturada. Cristian Gómez va tenir la més clara de la primera part, amb un potent xut al travesser. Casamayor també va salvar un llançament de falta del mateix Gómez. Pels vilafranquins, Pluvins i Fontanils van protagonitzar les més clares dels primers 45 minuts.

No es va moure el marcador fins el segon temps. Primer, l’Hospitalet, que al cinc de la segona, s’avançava amb gol de Miquel Ripoll. 11 minuts més tard, Xavi Pluvins equilibrava la balança amb un potent xut dins l’àrea, aprofitant un refús.

Però poc va durar l’alegria. Una bona combinació de Verdú i Parera, obligava Toni Casamayor a intervenir, però Sergio Juste feia el 2-1 definitiu al 73 de partit, després del rebuig del porter.

Al final del partit, polèmica, quan l’àrbitre no va considerar com a penal una clara falta de Sehou Sarr sobre Joan Benet. El defensa estirava de la samarreta, impedint lluitar per la pilota al jugador vilafranquí.

El proper compromís pel Vilafranca serà dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, amb la visita del Sant Andreu al Municipal, en l’últim partit com a locals d’aquesta temporada. Els barcelonins, cinquens, a confirmar la seva presència als playoffs d’ascens, els penedesencs, desens, a fugir de possibles descensos compensats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: